ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

 

Захист ваших персональних даних є нашим пріоритетом у Welcome Account.

Чи користуєтесь ви веб-сайтом https://welcomeaccount.com (далі - "Веб-сайт") та/або веб-додаток Welcome Place ("Веб-додаток")Веб-додаток") в якості нашого клієнта ("Клієнт").Клієнт"), ми можемо збирати персональні дані про вас.

Мета цієї політики - проінформувати вас про те, як ми обробляємо ваші персональні дані відповідно до Регламенту (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб у зв'язку з обробкою персональних даних і про вільний рух таких даних (далі - "GDPR") та Закону Франції про захист даних № 78-17 від 6 січня 1978 року (разом - "Застосовні положення").

 

  1. Хто є контролером даних?

 

Контролером даних є Welcome Place, французьке акціонерне товариство, зареєстроване в Реєстрі торгівлі та компаній у Парижа під номером 920 756 020 і чий головний офіс знаходиться за адресою 60 rue François 1er - 75008 Paris ("Нас" або "We").

 

 

  1. Які персональні дані ми збираємо?

 

Персональні дані - це дані, які прямо чи опосередковано ідентифікують фізичну особу, зокрема, шляхом посилання на ідентифікатор, такий як ім'я.

 

Ми можемо збирати такі персональні дані:

  • Ідентифікаційні дані (повне ім'я, електронна та поштова адреси, номер телефону, дата і місце народження, номер паспорта або ідентифікаційного коду, тип посвідчення особи);
  • Дані, що стосуються вашого професійного життя (назва компанії, професійна електронна адреса);
  • Дані, що стосуються продукту/послуги, яку ви шукаєте;
  • Дані веб-перегляду (IP-адреса, переглянуті сторінки, дата і час з'єднання, використовуваний браузер, операційна система, ідентифікатор користувача, MAID, поведінка користувача (відстеження миші));
  • Дані для входу (логи, IP-адреса);
  • Економічні та фінансові дані (дані гаманця, банківські реквізити, наявні та використані продукти та послуги, номер картки, перекази коштів, активи, задекларований профіль інвестора, кредитна історія, платіжні інциденти);
  • Транзакційні дані (дані, що стосуються транзакцій, включаючи перекази, дані, що стосуються бенефіціарів, включаючи їхні повні імена, адреси та контактні дані, дані про класифікацію витрат і доходів);
  • Дані, що стосуються ваших банківських карток;
  • Дані, що стосуються записів телефонних розмов з нашою службою підтримки клієнтів (зміст дзвінків, дати дзвінків);
  • Будь-яку інформацію, яку ви бажаєте надіслати нам як частину вашого контактного запиту.

 

 

При зборі ваших персональних даних ми інформуємо вас про те, чи є деякі з цих даних обов'язковими або необов'язковими.

 

  1. Для яких цілей, на якій правовій основі і як довго ми зберігаємо ваші персональні дані?

 

 

Цілі

 

 

Правова основа

 

Термін зберігання даних

Надавати вам наші послуги, доступні в нашому веб-додатку, через ваш обліковий запис і доставляти банківські картки

Виконання договору, стороною якого ви є, та/або вжиття заходів на ваш запит до укладення договору

Коли ви створили обліковий запис: персональні дані зберігаються протягом усього терміну дії вашого облікового запису.

 

Журнали ваших з'єднань зберігаються протягом 1 року.

 

Крім того, персональні дані можуть зберігатися в архіві для випробувального терміну протягом 5 років.

 

Виконувати операції, пов'язані з контрактами, замовленнями, рахунками-фактурами та управлінням відносинами з клієнтами

Виконання договору, стороною якого ви є

Персональні дані зберігаються протягом усього періоду наших ділових відносин.

 

Крім того, персональні дані можуть зберігатися в архіві для випробувального терміну протягом 5 років.

Створити базу даних клієнтів та потенційних клієнтів

Наш законний інтерес у розвитку та просуванні нашого бізнесу

Для наших клієнтів: їхні персональні дані зберігаються протягом усього періоду наших ділових відносин.

 

Для наших потенційних клієнтів: їхні персональні дані зберігаються протягом 3 років з моменту останнього контакту з нами (наприклад, спілкування, дії).

Дотримуватися юридичних зобов'язань, що застосовуються до нашого бізнесу, зокрема банківського та фінансового законодавства (наприклад, щодо боротьби з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму, боротьби з податковим шахрайством, боротьби з корупцією і т.д.).

Дотримуватися наших юридичних та регуляторних зобов'язань

 

 

Рахунки-фактури зберігаються протягом 10 років.

 

Дані, що стосуються боротьби з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму, зберігаються протягом 5 років з моменту закінчення наших договірних відносин.

Надсилати інформаційні бюлетені, запити та прямі маркетингові розсилки

Для наших клієнтів: наша законна зацікавленість у завоюванні лояльності клієнтів та інформуванні їх про наші останні новини

 

Для наших перспектив: ваша згода

Персональні дані зберігаються протягом 3 років з моменту останнього контакту з нами (наприклад, спілкування, дії) або до моменту відкликання вашої згоди.

Покращити наші послуги

Наша законна зацікавленість у покращенні наших послуг

Запис телефонних розмов: 6 місяців з моменту збору.

 

Документи контент-аналізу телефонних дзвінків: 1 рік з моменту збору.

Щоб керувати вашими думками про наші продукти, послуги або контент

Наш законний інтерес у зборі ваших думок про наші продукти, послуги

Дані зберігаються 2 роки з моменту публікації висновку.

Щоб відповісти на ваш інформаційний запит та інші запити

Наш законний інтерес у відповіді на ваші запити

Персональні дані зберігаються під час обробки вашого запиту і видаляються після того, як запит буде опрацьовано.

Обробка ваших заявок та проведення співбесіди (попередній відбір кандидатів, контакт для оцінки здатності кандидата зайняти посаду, завершення процесу найму)

Виконання переддоговірних заходів

Ваші дані зберігаються в активній базі даних протягом усього процесу рекрутингу до моменту прийняття рішення про найм.

 

Якщо ваша заявка буде відхилена, ваші дані можуть зберігатися протягом 3 місяців після завершення процесу набору, щоб мати можливість надати вам пояснення щодо причин, які призвели до відхилення вашої заявки.

 

Ваші дані можуть зберігатися в проміжному архіві для доказової бази протягом 5 років з дати прийняття рішення про прийняття на роботу.

Розробити аналітику навігації та покращити наші сервіси

Наша законна зацікавленість в аналізі складу нашої клієнтської бази та покращенні наших послуг

Дані зберігаються протягом 25 місяців.

 

Боротьба з шахрайством (включаючи перевірку вашої особи в рамках наших зобов'язань KYC, беручи до уваги міжнародні економічні та фінансові санкції)

Дотримуватися наших юридичних та регуляторних зобов'язань

Дані, пов'язані з перевіркою особи, зберігаються протягом 2 років.

 

Оцінка актуальності оповіщення: дані зберігаються максимум 6 місяців з моменту видачі оповіщення - час, необхідний нам для кваліфікації оповіщення. Ми негайно видаляємо тривоги, які визнані неактуальними.

 

Зберігання оповіщення, кваліфікованого як релевантне: дані зберігаються протягом 5 років з моменту закриття справи про шахрайство.

Боротьба з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму

Дотримуватися наших юридичних та регуляторних зобов'язань

Дані, що стосуються боротьби з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму, зберігаються протягом 5 років з моменту закінчення контракту.

Опрацьовувати запити суб'єктів даних щодо реалізації їхніх прав

Наш законний інтерес відповідати на ваші запити та зберігати їхні записи

Якщо ми запитуємо у вас підтвердження особи: ми зберігаємо його лише на час, необхідний для перевірки вашої особи. Після того, як перевірка буде проведена, підтвердження буде видалено.

Інформація, що дозволяє управляти вашими запитами для реалізації ваших прав відповідно до GDPR, буде зберігатися протягом 3 років з дати запиту.

 

  1. Хто є одержувачами ваших персональних даних?

 

Доступ до ваших персональних даних матимуть наступні категорії одержувачів:

  1. Співробітники нашої компанії;
  1. Наші процесори: хостинг-провайдер, CRM-інструмент, постачальник послуг розсилки, інструмент вимірювання аудиторії, постачальник платіжних послуг, інструмент виставлення рахунків, інструмент управління файлами cookie;
  1. Наші партнери діють як автономні контролери даних. Ми не несемо відповідальності за обробку персональних даних нашими партнерами і запрошуємо вас ознайомитися з їхньою політикою конфіденційності (наприклад, банківські установи, неурядові організації та асоціативні партнери);
  1. Якщо застосовно: державні та приватні організації, виключно з метою дотримання наших юридичних зобов'язань.

 

  1. Чи можуть ваші персональні дані бути передані за межі Європейського Союзу?

 

Ваші персональні дані розміщуються на час обробки на серверах компанії Microsoft Azure, розташованих в Європейському Союзі.

 

В рамках інструментів, які ми використовуємо (див. статтю про одержувачів ваших персональних даних, особливо наших процесорів), ваші персональні дані можуть бути передані за межі Європейського Союзу. Передача ваших персональних даних у цьому контексті забезпечується за допомогою наступних гарантій:

  • Або персональні дані передаються до країни, яка рішенням Європейської Комісії визнана такою, що забезпечує достатній рівень захисту, відповідно до статті 45 GDPR: у цьому випадку ця країна забезпечує рівень захисту, який вважається достатнім і адекватним положенням GDPR; або
  • Персональні дані передаються в країну, рівень захисту даних якої не був визнаний адекватним GDPR: в цьому випадку ці передачі базуються на відповідних гарантіях, зазначених у статті 46 GDPR, адаптованих до кожного постачальника, включаючи, але не обмежуючись цим, виконання Стандартних договірних положень, затверджених Європейською Комісією, застосування Обов'язкових корпоративних правил або затвердженого механізму сертифікації; або
  • Персональні дані передаються з дотриманням усіх відповідних гарантій, описаних у Главі V GDPR.

 

  1. Які права ви можете реалізувати щодо своїх персональних даних?

 

Ви маєте наступні права щодо ваших персональних даних:

 

  • Право бути поінформованимСаме тому ми розробили цю політику конфіденційності відповідно до статей 13 і 14 Загального регламенту про захист даних (GDPR).

 

  • Право доступуВи маєте право на доступ до всіх ваших персональних даних у будь-який час, як це визначено статтею 15 GDPR.

 

  • Право на виправленняВи маєте право в будь-який час виправити свої неточні, неповні або застарілі персональні дані, як це визначено статтею 16 GDPR.

 

  • Право на обмеження обробкиВи маєте право обмежити обробку ваших персональних даних у певних випадках, визначених у статті 18 GDPR.

 

  • Право на видалення ("право на забуття"): ви маєте право вимагати видалення ваших персональних даних і заборонити їх збір у майбутньому, як це визначено статтею 17 GDPR.

 

  • Право подати скаргу до компетентного наглядового органу (у Франції - CNIL) відповідно до статті 77 GDPR, якщо ви вважаєте, що обробка ваших персональних даних є порушенням чинного законодавства.

 

  • Право визначати інструкції, пов'язані зі збереженням, видаленням та передачею ваших персональних даних після вашої смерті.

 

  • Право відкликати свою згоду в будь-який часДля цілей, заснованих на згоді, стаття 7 GDPR передбачає, що ви можете відкликати свою згоду в будь-який час. Таке відкликання не вплине на законність обробки, здійсненої до відкликання.

 

  • Право на перенесення данихЗа певних умов, визначених у статті 20 GDPR, ви маєте право отримати надані вами персональні дані в стандартному машинозчитуваному форматі та вимагати їх передачі одержувачу за вашим вибором.
  • Право на заперечення: Ви маєте право заперечити проти обробки ваших персональних даних, як це визначено статтею 21 GDPR. Зверніть увагу, що ми можемо продовжити обробку ваших персональних даних, незважаючи на це заперечення, з законних причин або для захисту судових позовів.

Ви можете скористатися цими правами, написавши нам, використовуючи контактну інформацію нижче. Для цього ми можемо попросити вас надати нам додаткову інформацію або документи, що підтверджують вашу особу.

  1. Які файли cookie ми використовуємо?

 

Для отримання додаткової інформації про управління файлами cookie, будь ласка, ознайомтеся з нашою Політикою використання файлів cookie.

 

  1. Контактна інформація з питань конфіденційності даних

 

Контактна електронна адреса: [email protected]

 

Контактна адреса: Welcome Place - 60 rue François 1er 75008 Paris

 

  1. Модифікації

 

Ми можемо змінювати цю політику конфіденційності в будь-який час, зокрема, для того, щоб відповідати будь-яким нормативним, юридичним, редакційним або технічним змінам. Ці зміни будуть застосовуватися з дати набрання чинності зміненої версії. Будь ласка, регулярно переглядайте останню версію цієї політики конфіденційності. Ми будемо інформувати вас про будь-які суттєві зміни в політиці конфіденційності.

 

Набрання чинності: 13/12/2023

Не знайшли те, що шукали?

Надішліть нам своє запитання :

Welcome Account - це цілеспрямована компанія, яка пропонує прості та зрозумілі фінансові рішення для всіх новоприбулих, які приїжджають до Європи працювати, навчатися або просто жити.

Швидкі посилання

@2024 welcomeaccount.com
Welcome Place, французьке акціонерне товариство, зареєстроване в Реєстрі торгівлі та компаній Парижа під номером 920 756 020, головний офіс якого знаходиться за адресою 60 rue François 1er - 75008 Paris.

Картки вітального місця випускаються компанією Enfuce відповідно до ліцензії VISA Europe Limited. Enfuce належним чином уповноважена та регулюється Фінською службою фінансового нагляду як платіжна організація, що здійснює операції з електронними грошима, під реєстраційним номером компанії 2992502-3.

©Ваш обліковий запис, всі права захищені.